Durumu iyi değil diyorlardı… Charles yanına kraliçesini alıp poz verdi: Bekleyin geri dönüyorum!

Şubat ayında geçirdiği operasyonun ardından kanser olduğu açıklanan İngiltere Kralı III. Charles için dün ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Charles’tan bu söylenenlerin doğru olmadığını kanıtlamak istercesine peş peşe hamleler geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Durumu iyi değil diyorlardı… Charles yanına kraliçesini alıp poz verdi: Bekleyin geri dönüyorum!

Buckingham Sarayı dün hükümdar hakkında bir sağlık güncellemesi yayınlayarak, şubat ayında teşhisi konulan kanser tedavisi sırasında büyük ölçüde perde arkasında kalan Charles’ın yakında kamu kraliyet görevlerine geri döneceğini açıkladı.Durumu iyi değil diyorlardı… Charles yanına kraliçesini alıp poz verdi: Bekleyin geri dönüyorum! - Resim : 1Kansere yakalanan Kral Charles'ın durumunun söylenenden kötü olduğu, sarayın da acil şekilde önceden hazırlanan cenaze planlarını güncellemeye aldığı söyleniyordu

EN ÖZEL POZ

Bu kritik duyuruya 75 yaşındaki Kral ve 76 yaşındaki Kraliçe'nin 6 Mayıs'taki taç giyme törenlerinden bu yana geçen bir yılı simgeleyen yeni bir resmi kraliyet portresi eşlik etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER