Dursun Özbek'ten Mehmet Büyükekşi açıklaması: O açıklama yüzünden TFF seçimin tarihini değiştirmiyor

Kulüpler Birliği Vakfı adına dün Riva’ya giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi’nin yanıtını açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dursun Özbek'ten Mehmet Büyükekşi açıklaması: O açıklama yüzünden TFF seçimin tarihini değiştirmiyor

Kulüpler Birliği Vakfı, 18 Temmuz olarak açıklanan Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminin daha erkene alınmasını isterken, vakıf adına dün Riva’daki federasyon merkezine giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin tarihi değiştirme niyetinin olmadığını söyledi. TFF’ye yaptığı ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Özbek, Büyükekşi’nin 18 Temmuz tarihinden geri adım atmamasının nedenlerini ise şu sözlerle ifade etti:

‘İMZA TOPLAMA BİRLİĞİ BÖLER’ DEDİM

“Kulüpler Birliği’nde imza toplayarak değil de istişare ile seçimin erkene alınması olayının daha şık olacağını önerdim. İmza toplama kararının Kulüpler Birliği’ni böleceğini dile getirdim ve en son toplantımızda müzakere yapılması kararı alındı. Benden bu heyete başkanlık yapmam istendi. TFF, bize randevuyu bugün (dün) için verdi. Ancak istenmeyen bir olay yaşandı. Cumartesi günü saat 22.00 gibi Kulüpler Birliği tarafından sadece 3 takımın onayladığı bir kamuoyu duyurusu yapıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER