Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda bulunmuştu... İğrenç olayda ceza belli oldu

Bursa'da kendisini 'doktor' olarak tanıtıp, "Seni muayene etmeye geldim" diyerek zorla girdiği evde N.T. (84) isimli felçli kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Serkan Tutkun (23), 2 farklı suçtan toplam 12 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. N.T.'nin olaydan 15 gün sonra beyin kanaması geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Doktorum' deyip evine girdiği felçli kadına cinsel saldırıda bulunmuştu... İğrenç olayda ceza belli oldu

Olay, 2023 Haziran ayında, Kurban Bayramı'nın 1'inci günü Orhangazi ilçesinde meydana geldi. Felçli ve yalnız yaşayan N.T., iddiaya göre; kulakları işitmediği ve yürümekte zorlandığı için bayram ziyaretine gelecek misafirler için evinin kapısını yarı açık bıraktı. Durumu fark eden Serkan Tutkun, eve girip odasına geldiği kadına kendini doktor olarak tanıtıp, 'Seni muayene edeceğim' dedi.

Tutkun, sözlerine inanan felçli kadına, muayene etme bahanesiyle kıyafetlerini çıkartıp, cinsel saldırıda bulundu.

DİRENEN KADINA TOKAT ATTI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER