Bakan Koca'dan 'Beyaz Reform' duyurusu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya Twitter hesabı üzerinden polikliniklerde görev yapan doktorların beklediği haberi duyurdu.

GASTE24 GASTE24
Bakan Koca'dan 'Beyaz Reform' duyurusu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya Twitter hesabı üzerinden yaptığı 'Beyaz Reform' başlıklı duyurusunda polikliniklerde görev yapan doktorların beklediği haberi verdi: Poliklinik hizmeti veren tıp doktorlarının sekreterlik görevine son veriyoruz...

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden 'Beyaz Reform' başlığıyla bir mesaj yayınlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadelere yer verdi:

"HEDEF YIL SONUNA KADAR HER POLİKLİNİĞE BİR SEKRETER"

Poliklinik hizmeti veren tıp doktorlarının sekreterlik görevine son veriyoruz. Hedefimiz, yıl sonuna dek her polikliniğe bir sekreter! Amacımız, doktorun işine daha iyi odaklanması. Şimdiden hayırlı olsun.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER