Demet Özdemir'den jet yanıt: Hesap soracağım

Evli bir kadın oyuncunun, evli yönetmenle birlikte olduğu iddiası son dönemde sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Demet Özdemir, bu haberin taciz olduğunu söyledi ve ekledi: “Ben ve benim gibi sektördeki evli kadın oyuncuların özel hayatına ‘iddia’ adı altında yapılanlar tacizdir. Beni, bizi zan altında bırakanlardan hesap soracağım.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
Demet Özdemir'den jet yanıt: Hesap soracağım

Evli bir kadın oyuncunun rol aldığı dizinin evli yönetmeniyle karavanda yakınlaştığı iddiası magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Eşi Oğuzhan Koç’la evliliğinde kriz yaşadığı haberleriyle Demet Özdemir’in gündeme gelmesi üzerine sosyal medyada oyuncular en çok konuşulan konu oldu.

Haklarında çıkan haberlere isyan eden Demet Özdemir, 15.6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından açıklama yaptı. Sessiz kalmayarak hesap soracağını söyleyen Özdemir, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER