Define arayışı sonları olmuştu! Son yolculuklarına uğurlandılar

Bursa'nın İznik ilçesinde define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendiren Tevfik Özdemir (68) ve oğlu Okan Özdemir (42) Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yan yana toprağa verildi. İbrahim Ergün (38) ise İznik’te defnedildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Define arayışı sonları olmuştu! Son yolculuklarına uğurlandılar

Olay, dün saat 09.00 sıralarında İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere mevkisinde meydana geldi. Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan Tevfik Özdemir, oğlu Okan Özdemir ve arkadaşı İbrahim Ergün, define aramak için doğdukları İznik'teki mahalleye geldi.

Define arayışı sonları olmuştu! Son yolculuklarına uğurlandılar - Resim : 1

Dağlık bölgede, bir kayanın dibinden 5 metre derinlikte kazı yapan ve açtıkları kovuktan mağaraya giren 3 kişiden uzun süre haber alamayan yakınları, mahalle muhtarını aradı. Muhtar Zeynel Çetin'in jandarmaya durumu bildirmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Bölgede arama yapan ekipler, bir mağaranın girişinde Tevfik Özdemir’i hareketsiz yatarken buldu. Okan Özdemir ile İbrahim Ergün de Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi tarafından mağaradan çıkarıldı. Çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, 3 kişinin de yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cenazeler, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Define arayışı sonları olmuştu! Son yolculuklarına uğurlandılar - Resim : 2

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER