David Akintola'dan transfer itirafı: Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ilgisi vardı ama...

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Çaykur Rizespor’un 28 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu David Akintola, kariyeri ve Avrupa hedefleriyle ilgili Spor Arena’ya özel bir röportaj verdi. Akintola, Süper Lig devlerinin peşinde olduğu döneme ve Adana Demirspor’da beraber çalıştığı A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’ya da değindi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
David Akintola'dan transfer itirafı: Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ilgisi vardı ama...

Ülkemizde daha önce Hatayspor ve Adana Demirspor formalarıyla adından söz ettiren David Akintola, sezon başında İlhan Palut önderliğinde oynadığı futbolla dikkat çeken Çaykur Rizespor’un yolunu tuttu. 9 maçta 1 gol ve 1 asistle takımına katkı sağlayan Nijeryalı yıldız; teknik direktör İlhan Palut, Avrupa hedefi, transfer iddiaları ve Vincenzo Montella ile ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Akintola'nın açıklamaları şu şekilde:

“AVRUPA KUPALARINA KATILMA HAYALİMİZ VAR, DOĞRU YOLDAYIZ”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER