Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet Irak'a ziyaret gerçekleştirdi. Dünkü ziyaret kapsamında terörle mücadele ve ekonomi başta olmak üzere birçok anlaşmaya imza atıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile düzenlediği basın toplantısında terörle mücadelede iş birliğine vurgu yaparak 'PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz' ifadesini kullandı ve imzalanan anlaşmalarla Türkiye-Irak ilişkilerinde yeni bir dönüm noktasını teşkil edeceğine inandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak - Resim : 1

Yurda dönüşte uçakta gazetecilere konuşan Erdoğan, kritik ziyareti şu sözlerle değerlendirdi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER