CNN Travel övgüyle bahsetti... Yer altında keşfedilmeyi bekleyen adresler | 4 şehirden büyüleyici 7 öneri

Tarih boyunca sayısız medeniyete ev sahipliği yapan Türkiye toprakları, her bir köşesinde eşsiz hazineler barındırıyor. Bunlardan en dikkat çekenleri ise yüzyıllar öncesine ışık tutan yer altındaki büyüleyici yerler… CNN Travel de bu adreslere dikkat çekti ve ülkemizde keşfedilmeyi bekleyen 7 öneride bulundu. İşte o adresler...

HÜRRİYET HÜRRİYET
CNN Travel övgüyle bahsetti... Yer altında keşfedilmeyi bekleyen adresler | 4 şehirden büyüleyici 7 öneri

Türkiye’de tarih boyunca yalnızca yer yüzünde değil, yer altında da yaşam alanları kuruldu. Doğal ve beşerî olaylar sonucu saklanma ve korunma amaçlı kurulan bu yerler, büyüleyici bir güzelliğe sahip.

Bu adresler sadece insanlık tarihine ışık tutan yer altı şehirlerinden de oluşmuyor, yer altında bulunan birbirinden etkileyici sarnıç ve camiler de keşfedilmeyi bekliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER