Çipras’tan Özel’e Atina daveti

Eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Strasbourg’da bir araya geldiği CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Atina’ya davet etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çipras’tan Özel’e Atina daveti

Çipras, “Seçim zaferinizden çok mutlu olduk, sizleri Atina’da ağırlamak istiyorum” derken, Özel de “Barış için birlikte çalışmamız gerekiyor” dedi.

Özel, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) İlkbahar Oturumu kapsamında düzenlenen Sosyalistler, Demokratlar ve Yeşiller Grubu’nda konuşmak üzere gittiği Fransa’nın Strasbourg kentindeki temasları sırasında Çipras ile yaklaşık yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Çipras, “Seçim zaferinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Çok mutlu olduk, çok sevindik” derken, Özel de “Sizlerin zaferinizde de bizler çok mutlu olmuştuk.  Türkiye’nin solu ile Yunanistan’ın solunun barışı ve iyi ilişkileri savunması lazım” yanıtını verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER