Cinsel istismara uğrayan liseli kız canına kıymaya kalktı, ailesi son anda kurtardı! Yaşadıklarını böyle çizmiş

Rize'de lise son sınıf öğrencisi G.E. (16), evde intihara kalkıştı. Ailesi tarafından son anda kurtarılıp psikolojik destek verilmeye başlanan kızın odasında yaşadıklarını kara kalemle çizdiği resimler bulundu. G.E.'nin akrabası B.E. (25) ise kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklandı. G.E'nin, 4 ay önce de başka akrabası K.E.'nin (30) cinsel tacizine uğradığı ortaya çıktı. Yaşadıklarını anlatan G.E., "Yaşadığım bu süreci resme döktüm. Kimseye anlatamadığım için de yaşadığım o süreci resimlerle dile getirdim" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cinsel istismara uğrayan liseli kız canına kıymaya kalktı, ailesi son anda kurtardı! Yaşadıklarını böyle çizmiş

Rize'de yaşayan lise son sınıf öğrencisi G.E., 7 ay önce iddiaya göre okul servis şoförü akrabası, evli ve 2 çocuk babası K.E.'nin sözlü ve fiziki tacizine uğradı. Serviste kimsenin olmadığı anlarda kızı taciz eden K.E., yaşananları anlatmaması için G.E.'yi tehdit etti. G.E.'nin tacizlere daha fazla dayanamayıp yaşadıklarını haziran ayında anlattığı arkadaşları durumu okul idarecilerine bildirdi. İdarecilerin bilgi verdiği ailenin suç duyurusu üzerine gözaltına alınan ve soruşturma başlatılan K.E. hakkında ev hapsi kararı verildi.

İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Yaşadıklarının etkisinden kurtulmaya çalışırken G.E., bu kez de başından geçenleri anlattığı akrabası B.E. tarafından olayları konuşmak için çağrıldığı evde iddiaya göre cinsel istismara uğradı. Bir süre korkudan yaşadıklarını kimseye anlatamayan G.E., geçen hafta durumu ailesine açtı. Aile, Rize Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken G.E., yaşadıklarının etkisiyle 20 Eylül’de evde canına kıymaya kalktı. Sesleri duyan anne ve babasının son anda yetişmesi ile kurtarılan G.E., ihbarla gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan ve psikolojik destek verilen G.E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER