Cinayette tanıktan korkunç ifadeler: Balkondan attı gülüp müzik çaldı

Evine çağırdığı Fatma Duygu Özkan’ı, 4’üncü kattaki balkonundan atarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan avukat Doğan Can Gündüz hakkında, ‘kadına karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tanık Mehmet Ç., avukatın kadını bacaklarından tutup aşağı attığını, düştükten sonra da aşağıya bakarak güldüğünü ve içeri geçerek müzik açtığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cinayette tanıktan korkunç ifadeler: Balkondan attı gülüp müzik çaldı

İstanbul Kadıköy’de oturan avukat Doğan Can Gündüz (42), Fatma Duygu Özkan’ı (38) evine çağırdı. Özkan’ı 4’üncü kattaki balkonundan atarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Gündüz hakkında iddianame hazırlandı. Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesi’ndeki evinde tek başına yaşayan avukat Doğan Can Gündüz’ün, 13 Ağustos 2023 tarihinde arkadaşı Kadir K.M.’ye, “Hafız bana bir eskort no’su yolla” şeklinde mesaj attığı, Kadir K.M.’nin de Fatma Duygu Özkan’a ait telefon numarasını atarak “Al, ‘numaranı Can’dan aldım’ dersin” şeklinde mesaj attığı, bunun üzerine şüpheli Doğan Can Gündüz’ün, Fatma Duygu Özkan ile mesajlaştığı ortaya çıktı.  

Cinayette tanıktan korkunç ifadeler: Balkondan attı gülüp müzik çaldı - Resim : 1

Fatma Duygu Özkan

OLAY ANINI ANLATTI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER