CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bundan sonra bu ülkeyi kurtarmak için hepimize önemli görevler düşüyor. Sizlere güç veren, sizlerden güç alan, sokaktan korkmayan, meydandan çekinmeyen, müzakere de eden mücadele de eden yepyeni, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktık. Beni seven arkamdan gelsin" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Özel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin kazanılmasının ardından partisinin İl Başkanı Ali Osman Horzum'a kırmızı motosiklet hediye etti. Özel, “Her seçimin iz bırakan bir anısı oluyor. Bu seçimde de Denizli'de mevcut belediyenin çok güçlü olduğu, CHP'nin rekabete girişemeyeceği ifade ediliyordu. İl Başkanımız seçim öncesi Denizli Büyükşehir'i kazanmak ve kırmızı motosiklet hayali olduğunu söylemişti. Seçim sonrası istediği motosikleti Sivas'tan getirttik. Ücretini kendi cebimden yatırdım" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin - Resim : 1

Öte yandan vatandaşlardan Hilmi Arslan ve Fatma Arslan çifti, kızları Ömür Arslan'ın (19) bir süre önce Aydın'da eski sevgilisi tarafından öldürüldüğünü belirtip, maddi destek talebinde bulundu. Özel, konuyla ilgileneceğini belirttiği sırada baba Hilmi Arslan baygınlık geçirdi. Sağlık ekiplerince ambulansta müdahale edilen Arslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'İSRAFA KARŞI TASARRUF GENELGESİ YAYINLAYACAĞIZ'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER