Çaykur Rizesporlu Zeqiri: 'Hedefimize ulaşmak istiyoruz...'

İstanbulspor maçına hazırlanan Çaykur Rizespor'da, antrenman öncesinde yeşil-mavili ekibin kanat oyuncusu Altin Zeqiri basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çaykur Rizesporlu Zeqiri: 'Hedefimize ulaşmak istiyoruz...'

Süper Lig’in 31’inci haftasında 2 Nisan Salı günü deplasmanda İstanbulspor’a konuk olacak Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör İlhan Palut yönetimde gerçekleştirilen antrenman; ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın basına kapalı olarak gerçekleştirilen bölümünde ise İstanbulspor maçının taktik çalışmalarının yapıldığı öğrenildi.

İstanbulspor maçına iyi hazırlandıklarını söyleyen Altin Zeqiri, "İstanbulspor maçına iyi hazırlanıyoruz. İyi bir dönem geçiriyoruz. İstanbulspor maçına üç puan için gideceğiz. Bireysel anlamda ise son dönemdeki performansım beni de memnun ediyor. Umarım bu yolda devam ederiz." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER