Çalımbay'dan 'fark' iması! Fenerbahçe...

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Tek amacımız kalan 2 maçımızı çok iyi bir şekilde bitirmek. Ardından devre arasında daha iyi çalışıp, hazırlıklarımızı yapacağız" dedi. Çalımbay, devre arasında takımı bozmadan 1-2 takviye yapmak istediklerini ifade etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çalımbay'dan 'fark' iması! Fenerbahçe...

Süper Lig’in 15’inci haftasında dün Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek liderliğini sürdüren Demir Grup Sivasspor ara vermeden Ziraat Türkiye Kupası 5’inci turu rövanş maçında karşılaşacağı Esenler Erokspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda dünkü maçta forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular düz koşu, pas ve top kapma çalışması yaptı.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rıza Çalımbay, "Yeni Malatyaspor maçını geçtikten sonra Fenerbahçe maçının anlamı daha büyük oldu. Taraftar açısından mükemmel bir atmosfer vardı. Çok çekişmeli bir lig maçı oldu. Maçın başından sonuna kadar oyundan kopmadan oynadık. Özellikle son paslarımızda biraz daha dikkatli olabilseydik, belki daha rahat maç oynayabilecektik. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerektiğini arkadaşlarımızla konuştuk. Özellikle deplasmanlarda daha çok pozisyona giriyoruz, bunları değerlendirmemiz lazım. Yoksa sıkıntı yaşayabiliyoruz. Dünkü maç her açıdan iyi oldu. Tek amacımız kalan 2 maçımızı çok iyi bir şekilde bitirmek. Ardından devre arasında daha iyi çalışıp, hazırlıklarımızı yapacağız" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER