Bu oyun ve skor kimseyi mutlu etmedi

Karşılaşmanın sonucu BB Erzurumspor’u da, Trabzonspor’u da memnun etmedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bu oyun ve skor kimseyi mutlu etmedi

Süper Lig’in kendi sahasında en az galibiyet alan takımı Erzurumspor düşme hattında olduğundan; deplasmanda oynadığı son beş maçını kazanan Trabzonspor ise geçen hafta aldığı beklenmedik Alanyaspor mağlubiyeti sonrasında sezonu üst sıralarda bitirme iddiasını sürdürmek için kazanmak istiyordu. İki takımın da üç puan için son derece haklı sebepleri olmasına rağmen, ilk yarının son düdüğü çaldığında gol pozisyonu açısından son derece kısır bir ilk yarı izlemiştik. Trabzonspor’un rakip kaleye isabetli şutu yoktu ve oyunun hakimiyetini bir türlü eline alamamıştı. Erzurumspor kanatlardan gelmeye çalıştıysa da yakaladığı iki net pozisyonu kullanamamıştı. Böylece ilk 45, Trabzonspor’un Süper Lig’de oynadığı son 9 maçın ilk yarılarının bittiği gibi, berabere sona erdi.

SON 15 DAKiKADA HIZLANDI

Hücum anlamında sıkıntılı ilk yarının ardından, iyi bir ikinci yarı umudumuzu korumamızı sağlayan yegane detay iki takımın da kazanmak için elinden geleni yapacağını bilmemizdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER