Bu nasıl 23 Nisan gösterisi

Sosyal medyada paylaşılan ve ilkokul öğrencisi oldukları tahmin edilen çocukların 23 Nisan gösterileri kapsamında gerçekleştirdiği iddia edilen Dilan Polat gösterisi kısa sürede yayıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bu nasıl 23 Nisan gösterisi

Görüntülerde, bir kız çocuğu öğrenci Dilan Polat’ın ‘enerci’ isimli şarkısını söylerken polis kostümü giyen iki erkek çocuğu öğrencinin, onu kollarından tutarak alandan uzaklaştırdığı görülüyor. Video sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Tutuklu yargılanan Dilan Polat’ın gözaltına alındığı anların taklit edildiği gösterinin, geçtiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir okulda düzenlendiği iddia edildi. Bakanlık görüntülerin yaşandığı okulun bulunması için 81 ilin milli eğitim müdürlüklerine yazı gönderdi.

Bu nasıl 23 Nisan gösterisi - Resim : 1

 

TEPKİLER BÜYÜYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER