Bu iki kardeş büyüyüp moda dünyasını fethetti… ‘İyi ki sen benim ablam oldun!’

Onlar moda dünyasının attıkları her adımla servet kazanan iki üyesi. Sadece son yılların en başarılı ve en çok kazanan süper modelleri olmakla kalmadılar aynı zamanda stilleriyle kendileri de birer moda ikonuna dönüştüler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bu iki kardeş büyüyüp moda dünyasını fethetti… ‘İyi ki sen benim ablam oldun!’

MODA DÜNYASININ EN ÜNLÜ KARDEŞLERİ

Gigi ve Bella Hadid gösteri dünyasında birlikte var olmuş ve kariyerlerini de aynı anda zirveye taşımış en ünlü kardeşler olmayı başardılar.

Aslında ikisi de mesleklerinde çok başarılılar ancak moda dünyasına girişleri ve yükselmeleri diğer meslektaşlarına göre bir nebze daha kolay oldu çünkü arkalarındaki, onlara attıkları her adımda yardım eden isim anneleriydi…Bu iki kardeş büyüyüp moda dünyasını fethetti… ‘İyi ki sen benim ablam oldun!’ - Resim : 1Gigi ve Bella Hadid moda dünyasının en başarılı modellerinden ve bir yandan da gösteri dünyasının en tanınmış kardeşlerinden

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER