Brad Pitt inadından vazgeçti: Al çocukların senin olsun... Benim sevgilim var!

Onlar bir zamanlar "aşk" denilen duygunun yeryüzünde vücut bulmuş hali olarak görülüyordu. Birbirlerine öyle bağlıydılar ki isimleri bile birbirine kenetlenmiş bir şekilde anılıyordu. Biri çok güzel bir kadın, diğeri yıllara meydan okuyan, eşine benzerine zor rastlanacak kadar yakışıklı bir erkekti. Yıllar içinde giderek artan sayıda çocuk sahibi oldular. Hep birlikte kocaman ve rengarenk bir aile olarak yaşıyorlardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Brad Pitt inadından vazgeçti: Al çocukların senin olsun... Benim sevgilim var!

Dışarıdan görünen buydu desek daha doğru olur kuşkusuz...

Kimsenin beklemediği bir anda yollarını ayıracaklarını duyurdular. Tabii ki bu durum onları uzaktan takip eden milyonlarca hayranı için büyük bir şok oldu.

Tam ayrılıkları kabullenilmişti ki bu sefer de aralarında, liste yapsak metrelerce uzayacak birçok sorun olduğu ortaya çıktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER