Beşiktaş'tan Sarajevo'ya kiralanan Ajdin Hasic'tan itiraflar! Fenerbahçe'nin ilgisi, Edin Dzeko hayranlığı...

Sezon başında Beşiktaş’tan Bosna Hersek ekibi FK Sarajevo’ya kiralık olarak gönderilen ve 26 maçta takımına 8 gol, 5 asistlik katkı sağlayan 22 yaşındaki Boşnak yıldız Ajdin Hasic, Spor Arena’ya özel açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı camianın yeni sezonda performansını merakla beklediği isimlerden olan Hasic, hedeflerini de anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'tan Sarajevo'ya kiralanan Ajdin Hasic'tan itiraflar! Fenerbahçe'nin ilgisi, Edin Dzeko hayranlığı...

2020 yılının devre arasında Dinamo Zagreb’den Beşiktaş’a transfer olan 22 yaşındaki futbolcu Ajdin Hasic, yaşadığı çapraz bağ sakatlığından dolayı toplam 13 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. Boşnak futbolunun önemli yıldızlarından biri olarak gösterilen Hasic, kiralık olarak Ümraniyespor ve Göztepe takımlarında da oynadı. Sezon başında ülkesinin takımlarından FK Sarajevo’ya transfer olan ve oynadığı futbolla göz dolduran Boşnak yıldız; Beşiktaş’taki hedefleri, Sergen Yalçın, Valérien Ismaël, Edin Dzeko ve Semih Kılıçsoy ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

22 YAŞINDAKİ BOŞNAK YILDIZ AJDIN HASIC’TEN ÖZEL AÇIKLAMALAR ŞÖYLE:

“FENERBAHÇE’NİN BENİMLE İLGİLENDİĞİNİ BEN DE DUYMUŞTUM AMA…”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER