Beşiktaş, Ankaragücü karşısında kötü gidişi bitirmekte kararlı

Samsun beraberliği sonrası Santos ile yollarını ayıran siyah beyazlılarda hedef 5 maçlık kazanamama serisine son vermek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş, Ankaragücü karşısında kötü gidişi bitirmekte kararlı

Süper Lig’de son beş maçını kazanamayan ve Samsunspor beraberliği sonrası Fernando Santos ile de yollarını ayıran Beşiktaş bugün Ankaragücü karşısında çıkış arıyor. Bu sezon altıncı kez teknik adam değiştiren siyah beyazlılar, Serdar Topraktepe yönetiminde seyircisi önünde kazanmayı hedefliyor. Tüpraş Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadelede Bahattin Şimşek düdük çalacak.

BEŞiKTAŞ’TA 5 EKSiK OYUNCU VAR

Kartal’da Samsunspor maçında sakatlanan Semih Kılıçsoy ile Mert Günok ile aynı karşılaşmada kafasına darbe alan Omar Colley de yok. Sol uyluk üst bölgesinde (adduktor) yüksek risk saptanan Emrecan Terzi ile uyluk üst arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilen Bakhtiyor Zainutdinov da Ankaragücü maçı kadrosunu alınmadı. İyileşen Salih Uçan, Onur Bulut, Tayfur Bingöl ve Arthur Masuaku’nun durumu ise bugün belli olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER