Beşiktaş, Ankaragücü karşısında avantaj arıyor

Siyah beyazlı takım hafta sonu ligde 2-0 yendiği rakibi karşısında kupada da başarılı bir sonuç elde ederek final yolunu yarılamak amacında. Eryaman Stadı’ndaki maç 20.30’da başlayacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş, Ankaragücü karşısında avantaj arıyor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş bugün saat 20.30’da Eryaman Stadyumu’nda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Çift maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak yarı final eşleşmesinin rövanş mücadelesi 7 Mayıs’ta Tüpraş Stadyumu’nda yapılacak. İki maç sonunda üstünlük kuran takım, Fatih Karagümrük ile Trabzonspor eşleşmesinin kazananıyla finalde karşılaşacak.

Beşıktaş maçla ilgili son hazırlıklarını yaptıktan sonra akşam saatlerinde Ankara’ya geçti. Siyah beyazlılarda, sakatlığı bulunan Serkan Emrecan Terzi ile takıma adaptasyon çalışmaları devam eden Onur Bulut ve Semih Kılıçsoy, tedavileri süren Bakhtiyar Zaynutdinov ve Tayfur Bingöl kadroda yer almadı. Ankaragücü’nde ise Alper’in sakatlığı sürüyor.

BEŞIKTAŞ TARAFTARI YOK 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER