Berna Gözbaşı: 'Hepimiz hedefe kilitlendik. Tek düşüncemiz ligde kalmak'

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, takımın Antalya kampının verimli geçtiğini ve ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Berna Gözbaşı: 'Hepimiz hedefe kilitlendik. Tek düşüncemiz ligde kalmak'

Gözbaşı, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını anımsatarak, 4-5 oyuncuyla da görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

Kampın verimli geçtiğini ve teknik direktör Robert Prosinecki ile oyuncuların çok çabuk kaynaştıklarını vurgulayan Gözbaşı, "Takımda hiç olmadığı kadar birlik beraberlik anlayışı hakim. Yeni gelen oyuncularımız takıma hemen adapte oldular. Hocayı oyuncular çok sevdi. Hepimiz hedefe kilitlendik. Tek düşüncemiz ligde kalmak. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Olumsuz hiçbir şey düşünmüyoruz." diye konuştu.

Gözbaşı, tüm mesailerini Kayserispor'un ligde kalabilmesi için harcadıklarını aktararak, şunları kaydetti:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER