‘Benim derdim hep güzel müzik üretmek oldu, tipim şekil olsun gibi şeylerle hiç uğraşmadım’

Koray Candemir müziğiyle, tarzıyla ve duruşuyla Türk rock müziğinin zamansız isimlerinden. Kargo grubuyla tanındı, gruptan ayrıldı, solo albümlerle müziğe devam etti, bir dönem yaşadıklarını şöyle anlatıyor: “Adresimi bulup eve geliyor, kapılarda yatıyorlardı.” Kargo 16 yıl aradan sonra ‘Yarına Kalan Şarkılar’ albümü kapsamında orijinal kadrosuyla bir araya gelerek özel bir konser serisine hazırlanıyor. Öncesinde Candemir’le buluştuk. Dünden bugüne hayatını, Kargo’yu, solo çalışmalarını ve aşkı konuştuk: “Şıpsevdi değilimdir, hep uzun ilişkilerim oldu.”

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Benim derdim hep güzel müzik üretmek oldu, tipim şekil olsun gibi şeylerle  hiç uğraşmadım’

Koray Candemir 90’larda birçok gencin duvarlarını posterleriyle süsleyen, sokaklarda çığlıklarla kovalanan bir isim. Müzikten hiç kopmadı, hep üretti. Onunla yıllar sonra bir araya geliyoruz. Her ne kadar ‘o konulara takılmasa’ da yine çok yakışıklı. Bunun sırrıyla başlıyoruz sohbete...‘Benim derdim hep güzel müzik üretmek oldu, tipim şekil olsun gibi şeylerle  hiç uğraşmadım’ - Resim : 1

◊ 90’lardan beri hayatımızdasın. Nasıl hiç yaşlanmıyorsun?

Öyle mi? Genlerden, annemle babama çekmişim.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER