Beca ikinci yılını etkinliklerle kutluyor: Bol bol sürpriz, tabak tabak lezzet

Etiler’deki bir ara sokakta iki katlı, şirin mi şirin bir villa... Beca’nın gecesi ayrı, gündüzü ayrı hareketli. Mekân şu sıralar şehirdeki ikinci yılını doldururken yenilenen menüsünü de servis etmeye başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beca ikinci yılını etkinliklerle kutluyor: Bol bol sürpriz, tabak tabak lezzet

Açıldığı günden beri popülaritesini hiç kaybetmedi Beca. Neden mi? Çünkü sürekli kendini yeniledi, güncelledi ve ekibin başındaki ‘esas adam’ Bahadır Gürceer “Yaptık, denedik, oldu” deyip işin ucunu bırakmadı. Bilenlere mini bir hatırlatma, bilmeyenlere şöyle bir kısa özet geçeyim: Beca, Etiler’de bir ara sokaktaki iki katlı villada müdavimlerini ağırlıyor. Sabahları kahvaltı servisiyle açılıyor, öğlen ve akşam yemeğiyle devam ediyor. Pazar günleri ‘Kids Club’ adı altında 4-9 yaş arasına atölyeler düzenleniyor.

Bu atölyelerden hem minikler hem de müdavim anne-babalar mutlu...

Akşamları güneş batınca mekân başka bir havaya bürünüyor; doğum günü kutlamaları yapılıyor, date’e gelen çiftler, kalabalık arkadaş grupları dolduruyor masaları. Mekânın bir de ‘living room’ (oturma odası) kısmı var, burada da yemekten sonra İstanbul’un en ‘havalı’ partileri düzenleniyor, tam da ‘speakeasy’ (bilenlerin, müdavimlerin gittiği) tadında. DJ Kiwi sohbete engel olmayan, disco, soul, funk müziklerle eğlendiriyor içeridekileri.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER