Bayramda sürpriz buluşma.. 8 yıl sonra ilk

TBMM’deki 23 Nisan Resepsiyonu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Lideri Özel arasında beklenen görüşme öncesinde sürpriz bir buluşmaya sahne oldu. İki lider resepsiyon sırasında yaklaşık 15 dakika süren ‘çay buluşmasında’ bir araya geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bayramda sürpriz buluşma.. 8 yıl sonra ilk

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in beklenen görüşmesinden önce, dün Meclis’teki 23 Nisan Resepsiyonu’nda sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Erdoğan, böylece 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminden sonra dönemin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeden sekiz yıl sonra ilk kez CHP Genel Başkanı ile bir araya gelmiş oldu.

Erdoğan resepsiyona katıldıktan sonra salonun kalabalık olduğunu belirterek, “Küçük salona geçelim” dedi. Liderler ve vekiller Mermerli Salona geçti.

ÇAY DAVETİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER