Başakşehir'de korku dolu anlar: Arızalanan tur otobüsü yandı! 'Dehşet bir görüntüydü'

Kakava Şenlikleri için Sakarya'dan Edirne'ye giden tur otobüsünün Başakşehir'de motor bölümünde yangın çıktı. Yangın çevredeki vatandaşlar ve ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Başakşehir'de korku dolu anlar: Arızalanan tur otobüsü yandı! 'Dehşet bir görüntüydü'

Yangın, saat 11.30 sıralarında İkitelli Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda seyir halindeki tur otobüsünde çıktı. Kakava Şenlikleri için Sakarya'dan Edirne'ye giden Emrah Canyiğit idaresindeki 34 EGN 165 plakalı otobüsün motor bölümünde arıza meydana geldi.

Akaryakıt akıttığı iddia edilen otobüs, şoförü tarafından tamir için Başakşehir'de bir tamirhaneye götürülürken aracın motor kısmından dumanlar yükseldi.

Dumanları gören şoför, aracı durdurduktan sonra yolcuları otobüsten tahliye etti. Alevlerin yükselmesiyle çevredeki vatandaşlar otobüse yangın tüpü ve suyla müdahale etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER