Başakşehir, Avrupa hedefine kilitlendi! Son 7 maçta 16 puan...

Başakşehir, Süper Lig’de oynadığı son 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet (16 puan) alarak 5. sıraya kadar yükselirken, ligin son haftalarında Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdürdü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Başakşehir, Avrupa hedefine kilitlendi! Son 7 maçta 16 puan...

Başakşehir, Süper Lig’de oynadığı son 7 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet (16 puan) alarak 9. sıradan 5. basamağa kadar yükseldi.

İstanbul ekibi, Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda son haftalarda gösterdiği performansla önemli bir istatistiğe imza attı.

7 maçlık dönemde sırayla Gaziantep, Samsun, Antalyaspor, Pendikspor, Çaykur Rizespor maçlarında sahadan 3 puanla ayrılan turuncu-lacivertliler, tek beraberliğini Beşiktaş, tek mağlubiyetini de Ankaragücü karşısında yaşadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER