Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik orduyla çalışıyoruz

AK Parti'nin Kütahya’da düzenlediği açık hava toplantısında halka hitap Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğuna vurgu yaparak "Şimdi orada 300 binden fazla ev yapılıyor. Binden fazla şantiyemiz var. 110 bin kişilik orduyla çalışıyoruz. 4 bin 330 köyden çelikten evler yapıyoruz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Özhaseki: 110 bin kişilik orduyla çalışıyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, partisinin Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği açık hava toplantısına katılıp halka hitap etti.

"BU COĞRAFYADA GÜÇLÜ OLMAZSANIZ, SİZİ YAŞATMAZLAR"

Türkiye’nin zor bir coğrafyada yer aldığını ifade eden Bakan Özhaseki, “Bu coğrafyada ayakta kalmanın, bayrağı dalgalandırmanın, ezanın her okunmasının bir tek şartı var; o da güçlü olmak. Güçlü olmazsanız, sizi yaşatmazlar. O yüzdendir ki bir taraftan mücadele ediyoruz, bir taraftan da yatırım üzerine yatırım yapıyoruz. Çok şükür işlerimiz de iyiye gidiyor” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER