Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a yanıt

SHARON Stone’un “Kurtlar Vadisi” açıklaması sosyal medyada gündem oldu. 2005 yılında Andy Garcia ile birlikte dizide konuk oyuncu olarak rol alan ünlü yıldızın “Sette kimse İngilizce konuşmuyordu” sözlerine dizinin senaristlerinden Bahadır Özdener’den yanıt geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a yanıt

 Sette yönetmen haricinde herkesin İngilizce bildiğini, senaryonun da İngilizce yazıldığını dile getiren Özdener, Stone’un açıklamasına anlam veremediğini söyledi:

Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a yanıt - Resim : 1

“Senaryonun tamamı İngilizceydi. Sette İngilizce bilmeyen tek kişi de yönetmenimiz Serdar Akar’dı. Zaten set ekibinin tamamı Amerikalıydı. Necati (Şaşmaz) Abi’nin İngilizcesi de kusursuzdur, çünkü uzun yıllar Amerika’da yaşadı. Sharon Stone’la o dönem uzun uzun sohbet ettik. Hatta senaryonun kalitesinden ve entelektüel seviyesinden kendisi bize bahsetti. Şahit gösterdiği Andy Garcia da daha sonra İstanbul’a gelip tekrar ‘Kurtlar Vadisi’nde oynadı. Şimdi neden böyle bir şey söylediğini bilmiyorum.”

Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a yanıt - Resim : 2

Sharon Stone’un öpüşme sahnesinde de oynadığı Necati Şaşmaz, uzun yıllar Amerika’da yaşadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER