Avcılar CHP'de 'ilçe dışından aday' tepkisi

CHP'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak Utku Caner Çaykara'yı gösterdiği iddiası, Avcılar'da partililerin tepkisine neden oldu. Toplam 25 adayın başvuru yaptığı Avcılar'da aralarında mevcut Belediye Başkanı ve aday adayı Turan Hançerli'nin de bulunduğu bir grup basın açıklaması yaparak rahatsızlıklarını dile getirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Avcılar CHP'de 'ilçe dışından aday' tepkisi

Akşam saatlerinde Ankara'da yapılan aday belirleme toplantısı sürerken, Avcılar İlçe Başkanlığı'na adaylık başvurusu yapmayan Çaykara'nın aday gösterileceği yolunda çeşitli mecralarda haberler yayıldı. Parti binasında bir araya gelen çok sayıda aday ve partili Esenyurt'ta oturan ve Avcılar'ı tanımadığını söyledikleri bu ismin aday olmasına karşı çıktı. Hazırlanan ortak açıklamayı eski ilçe başkanlarından ve belediye başkan aday adayı Erhan Bozan okudu.

'AVCILAR DIŞINDAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSTEMİYORUZ'

Bozan, ilçede oturan aday adaylarının iki aydan bu yana seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek şöyle dedi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER