Aşk acısını unutmak için yeni ev satın aldı... Ünlü oyuncunun iki kişilik dünyası

Hayranı olduğunuz ünlülerin nasıl evlerde yaşadıklarını siz de merak ediyorsunuz değil mi? Oturma odalarını nasıl döşediklerini, söz gelimi yatak odasında hangi rengin ağırlıkta olduğunu ya da mutfaklarının genişliğini. Ünlüler de bu durumu bildiklerinden zaman zaman bazı ünlü dergilere evlerinin kapısını açıp nasıl bir ortamda yaşadıklarını gözler önüne seriyorlar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aşk acısını unutmak için yeni ev satın aldı... Ünlü oyuncunun iki kişilik dünyası

Elbette milyonlar kazanan ünlüler yaşadıkları evin her köşesi için avuç dolusu para harcayarak ünlü dekoratörlerle çalışıyorlar.

Kafa kafaya verip hangi eşyayı nereye yerleştireceklerini belirliyorlar. Sonuç olarak da kimi zaman hayranlarına bu konuda ilham veren mekanlar çıkıyor ortaya.

İşte yaşadığı evin kapılarını kameralar karşısında sergileyen ünlüler kervanına bir isim daha katıldı: Tıpkı babası Eric ve halası Julia gibi oyuncu olarak kariyer yapan Emma Roberts, yaşadığı eve Architectural Digest'i konuk etti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER