Arda Güler, Real Sociedad maçında performansıyla İspanya'da manşetlerde! Ancelotti'nin teslim olduğu mücevher...

İspanyol spor basını, Real Madrid'in Real Sociedad'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maçta galibiyet golünü atan ve karşılaşmanın oyuncusu seçilen Arda Güler'i manşetlere çıkardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Arda Güler, Real Sociedad maçında performansıyla İspanya'da manşetlerde! Ancelotti'nin teslim olduğu mücevher...

Real Madrid formasıyla La Liga'da ilk kez ilk 11'de çıktığı Real Sociedad deplasmanında karşılaşmadaki tek golü atan ve maçın oyuncusu seçilen 19 yaşındaki milli oyuncu Arda Güler, İspanyol basınında manşetlerde yer aldı.

Marca ve As gibi İspanya'nın önde gelen prestijli gazeteleri ilk sayfalarında Arda'ya yer verdi.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="750"><p lang="tr" dir="ltr">👆Arda Güler&#39;in gol sevinci<a href="https://t.co/2ZwUQpsQVs">pic.twitter.com/2ZwUQpsQVs</a></p>&mdash; Spor Arena (@sporarena) <a href="https://twitter.com/sporarena/status/1783949682592334033?ref_src=twsrc%5Etfw">April 26, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER