Antalyaspor ile Denizlispor 27. randevuda

Süper Lig’in 3. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor’u ağırlayacak olan Fraport TAV Antalyaspor, rakibiyle Süper Lig'de 27, toplamda ise 82. kez karşı karşıya gelecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Antalyaspor ile Denizlispor 27. randevuda

Süper Lig'in 3. hafta mücadelesinde Fraport TAV Antalyaspor ile Yukatel Denizlispor karşılaşacak. Antalya Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Halis Özkahya, Özgür Ertem, Hüsnü Emre Çelimli hakem üçlüsü yönetecek.

Geride kalan iki haftada aldığı 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan toplayan Antalyaspor, maç eksiğiyle ligde 7. sırada bulunuyor. Teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde hazırlıklarına devam eden Antalyaspor’da, Yukatel Denizlispor karşısında sakatlıkları devam eden Drole ve Serdar Gürler forma giyemeyecek. Sahasındaki son 3 maçı kaybetmeyen kırmızı-beyazlılar, Denizlispor karşısında da 3 puan hedefliyor.

Süper Lig'de 27. randevu

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER