Antalya'da yarın bu yollar trafiğe kapalı

Antalya'da 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında, 21 Nisan Pazar günü mesafe ve yol durumları göz önüne alınarak aşamalı ve kısmi olarak, belirtilen yollar 10.25 - 15.00 arasında karayolu trafiğe kapatılacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Antalya'da yarın bu yollar trafiğe kapalı

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ilk etabı olan Antalya- Antalya etabı 13 ülkeden, 25 takım ve 175 bisikletçinin katılımıyla 21 Nisan Pazar günü başlayacak. Pazar günü Düden Parkı'nda saat 10.25'te start alacak dev yarış, Atatürk Parkı'nda sona erecek.

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ilk etabı olan Antalya- Antalya etabı kapsamında trafiğe kapanacak yollar şu şekilde olacak:

Eski Lara Caddesi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER