Antalya'da dehşet! Babasıyla kavga eden 2 kişiye minibüsle çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti... 'Kaza oldu bilerek değil, fren tutmadı'

Antalya'nın Kepez ilçesinde babası Yahya Alissa ile tartışan mesai arkadaşları Muhammed Ali Bilal’e minibüsle çarpıp ölümüne, Abdurrahman Belelo'nun da yaralanmasına neden olan Ahmad Alissa, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. Konya'da yakalanarak Antalya'ya getirilen Ahmad Alissa, adliyeye sevki sırasında gazetecilerin "Babanla tartışmışlar, o yüzden çarpmışsın" sorusuna, "Hayır, kaza oldu bilerek değil. Frene bastım, tutmadı" karşılığını verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Antalya'da dehşet! Babasıyla kavga eden 2 kişiye minibüsle çarptı: 1 kişi hayatını kaybetti... 'Kaza oldu bilerek değil, fren tutmadı'

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Kepez ilçesi Altınova Menderes Mahallesi 46 Sokak’ta, bir gıda fabrikasının önünde meydana geldi. Gıda fabrikasında çalışan Muhammed Ali Bilal ve Abdurrahman Belelo, aynı fabrikada çalışan Yahya Alissa ile yan bakma bahanesiyle tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü. Fabrikadaki diğer işçiler, tarafları güçlükle ayırdı.

Yahya Alissa, durumu oğlu Ahmad Alissa’ya bildirdi ve fabrikanın olduğu adrese çağırdı. Ahmad Alissa, işten çıkıp yolun karşısına geçmeye çalışan Muhammed Ali Bilal ve Abdurrahman Belelo'ya minibüsle çarparak kaçtı. İhbarla adrese ekipler sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekibi, ağır yaralanan Muhammed Ali Bilal ile hayati tehlikesi bulunmayan Abdurrahman Belelo'yu ambulansla hastaneye kaldırdı. Muhammed Ali Bilal, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

MİNİBÜSÜ BIRAKIP KAÇTI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER