Anne karnında çıktıkları tiyatro sahnesinde 30 yıl

Türk tiyatrosunun usta ismi Nejat Uygur'un oğulları Süheyl ve Behzat kardeşler, babalarının izlerinde gittikleri tiyatro sahnesinde otuzuncu yılı kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Anne karnında çıktıkları tiyatro sahnesinde 30 yıl

Babaları Nejat Uygur sayesinde tiyatroyla tanışan ve bir daha sahnelerden hiç inmeyen Uygur kardeşler, sanat yolculuklarını muhabirine anlattı.

Behzat Uygur, babasının 13 yıl süren Anadolu turneleri sürecinde dünyaya geldiğini ve adeta tiyatronun içine doğduğunu söyledi.

Kendini bildi bileli tiyatroyla iç içe olduğunu anlatan Uygur, "Nejat Uygur yıllarca turnelere çıktı. Anadolu turnelerinde dünyaya geldiğimiz için tiyatro serüvenimiz anne karnında başlamış. Annemiz sahneye çıkıyormuş, dans ediyormuş, oyun oynuyormuş. Doğduğum andan itibaren, kendimi bildim bileli sahnenin içindeyim. Futbol oynadığım bir dönem de vardı ama hep sahnedeydim." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER