Amerika televizyonlarında Lionel Messi damgası! Tüm zamanların en iyi sporcusu listesinde...

Milyonların izlediği Super Bowl'da televizyon reklamlarının dışında ekrana gelen grafiklerde oldukça dikkat çekiciydi. Amerikan televizyonu, tüm zamanların en iyi sporcuları listesini ekrana getirirken Lionel Messi'nin yeri şaşırttı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Amerika televizyonlarında Lionel Messi damgası! Tüm zamanların en iyi sporcusu listesinde...

Spor Arena Dış Haber | Tampa Bay Buccaneers, Kansas City Chiefs'i 31-9 mağlup ederek 18 yıl sonra Super Bowl'da şampiyonluğa ulaşırken maç heyecanı kadar televizyon ekranlarına yansıyanlar da dikkat çekiciydi.

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Super Bowl finaline damgasını vuranlardan birisi de Lionel Messi oldu. Tampa Bay Buccaneers ile Kansas City Chiefs arasındaki maç öncesi Amerikan televizyonlarında tüm zamanların en iyi sporcuları listesi yer aldı.

Ekrana 4 isim getirilirken Lionel Messi, kendisine listenin son sırasında yer bulabildi. ABD televizyonuna göre tüm zamanların en iyi sporcusu bir Super Bowl şampiyonluğu daha yaşayan Tom Brady, ikincisi NBA efsanesi Michael Jordan ve üçüncüsü Buz hokeyinin en iyilerinden sayılan Wayne Gretzky oldu...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER