Altında düşüş sürüyor

ALTININ ons fiyatı, Ortadoğu’da çatışmaların tırmanacağı endişelerinin hafiflemesiyle gerilemesini sürdürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Altında düşüş sürüyor

2 bin 315 dolara kadar gerileyen ons altın, dün öğle saatlerinde yüzde 0.14 kayıpla 2 bin 318 dolardan işlem gördü. Teknik açı-dan altının ons fiyatında 2 bin 300 ve 2 bin 250 dolar seviyeleri destek, 2 bin 350 ve 2 bin 370 dolar seviyeleri direnç konumunda bulunuyor. Ons altın ve dolar/TL’deki hareketlerle dengelenmeye çalışan gram altın, geçen hafta 2 bin 500 TL seviyesini aşmıştı. Bu hafta ise 2 bin 425 liraya kadar geriledi.

Ortadoğu’daki gerilimin tırmanmasıyla sert düşüş kaydeden Bitcoin ise 67 bin dolar üzerinde kalıcılık sağlamaya çalışıyor. CoinTR Araştırma Departmanı’nın bilgi notuna göre Bitcoin, 65 bin 548 dolarlık direnci aştıktan sonra 67 bin dolar seviyelerine kadar yükseldi. Bu seviyelerde karşılaştığı satış baskısı sonucunda 66 bin ila 67 bin dolar arasında hacim oluştu. Notta, “Eğer Bit-coin, 67 bin dolar seviyesini aşar ve bu seviyenin üzerinde istikrar sağlayabilirse ilk etapta 69 bin 85 dolara kadar yükselme potansiyeli gösterir” denildi.

FAİZDE KRİTİK GÜN

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER