Nuri Şahin: Sinan Gümüş istediğimiz seviyede değil

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Dünya Kupası’nı, gösterdiği performanstan dolayı Messi’li Arjantin’in kazanmasını istediğini söyledi. Şahin, "Güzel bir final olsun ama Fransa 2018’de aldığı için Messi’nin de özellikle bu turnuvada sergilediği performanstan dolayı Arjantin’in almasını istiyorum" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nuri Şahin: Sinan Gümüş istediğimiz seviyede değil

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası dolayısıyla lige verilen arada, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sezona iyi başladıklarını, sonrasında büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Kırmızı beyazlıların genç futbol sorumlusu, "Hem skor anlamında hem bireysel anlamda en sorunlu sezonumuzdu. Bu sorun beklentimden uzun sürse de 6 haftalık kayıplardan sonra 3’te 3’le iyi bir şekilde çıktık. Keşke Beşiktaş maçını da oynasaydık" şeklinde konuştu. 

"PANİKLEME OLMADI"

6 haftalık kaybedilen puanlardan sonra panik yaşamadığına dikkati çeken Şahin, "Geçen sezon aldığımız skorlardan dolayı beklentinin farklı olduğunu biliyordum. Panik değil ama uzun süre kaybetmeyince, sonrasında 6 haftalık döneme girdiğinde insan hem kendisini hem oyununu sorguluyor. Panikleme durumu olmadı. Biz oyunumuza ve takımımıza inanıyoruz. Panik yapıp her şeyi değiştirseydik belki de sonuç alamayacaktık. Biz yaptıklarımızın doğru olduğunu, bireysel hataları minimuma indirmek gerektiğini konuştuk. Onlar da elinden geleni yaptı ve 3’te 3 ile bitirdik" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER