Ali Bilgin ve Ekrem Dağ'dan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi flaş yorum! "Elindeki şansı Galatasaray'a verdi, puan farkını kapatmak..."

Ezeli rakiplerden Fenerbahçe ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasındaki mücadelede bugün Kadıköy’de karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Ali Bilgin ve Beşiktaş’ın eski beki Ekrem Dağ, şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe ile Avrupa iddiasını sürdürmek isteyen Beşiktaş arasında oynanacak zorlu 90 dakika öncesi Spor Arena’ya konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ali Bilgin ve Ekrem Dağ'dan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi flaş yorum! "Elindeki şansı Galatasaray'a verdi, puan farkını kapatmak..."

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ile Beşiktaş, bugün Ülker Stadı’ndaki maçta kozlarını paylaşacak.

Geçen haftaki Sivasspor maçından 2-2 beraberlikle ayrılan ve şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe, kritik 90 dakikaya odaklandı. Geçtiğimiz günlerde Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, Kadıköy’den 3 puanla ayrılarak Avrupa Kupalarına katılma yolunda şansını devam ettirme peşinde.

Eski futbolculardan Ali Bilgin ile Ekrem Dağ, her iki ekibin ligde son dönemde sergilediği performansı ve dev mücadeledeki şanslarını değerlendirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER