Alanya'da Belaruslu turist sahilde ölü bulundu! Çevredeki vatandaşlar fark etti

Antalya'nın Alanya ilçesinde sahildeki vatandaşlar bir kişinin kumda uzun süredir hareketsiz yatmasından şüphelenince ekiplere haber verdi. Sağlık ekipleri Belaruslu turist Boris Raboisgi'nin (76) hayatını kaybettiğini belirledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alanya'da Belaruslu turist sahilde ölü bulundu! Çevredeki vatandaşlar fark etti

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Kızlarpınarı Mahallesi Kleopatra plajında meydana geldi. Sahildeki vatandaşlar Belaruslu Boris Raboisgi'nin kumda uzun süredir yüzüstü hareketsiz yatmasından şüphelenmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Raboisgi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Raboisgi'nin cansız bedeni yapılan incelemelerin ardından Alanya Belediye Morguna kaldırıldı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER