Ahmet Köse: "Şunu biliyorum ki; bir futbolsever, bir Malatyalı olarak Mehmet Ali Aydınlar..."

Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren, bu sezon beklenen performansı gösteremediği için küme düşen ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kulüpler Birliği ortak kararıyla ligde kalabilen Yeni Malatyaspor'a kulüp başkanı adaylığını açıklayan Ahmet Köse, Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtladı. Köse, Malatyaspor'a yapacağı katkıları ve vizyonunu açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ahmet Köse: "Şunu biliyorum ki; bir futbolsever, bir Malatyalı olarak Mehmet Ali Aydınlar..."

"BAŞARISIZLIK TÜM MALATYALILARI OLDUĞU GİBİ BENİ DE DERİNDEN ÜZDÜ"

"Malatyaspor başkanlığına aday olma fikri nasıl gündeminize geldi" sorusuna Köse, "Yeni Malatyaspor'un son zamanlardaki başarısızlıkları, yaşadığı ciddi prestij ve itibar kaybı bütün Malatyalıları olduğu gibi beni de derinden üzdü. Sonrasında aday olmaya karar verdim ve adaylığımı henüz 29 Temmuz'da TFF'nin Malatyaspor'un ligde kaldığını açıklamasından daha öncesinden açıkladım" şeklinde yanıt verdi.

"MALATYASPORUMUZU FUTBOLCU FABRİKASINA DÖNÜŞTÜRMEK FİKRİ BENİ HER ŞEYDEN ÇOK HEYECANLANDIRIYOR"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER