Adıyaman'da Kovid-19'la mücadele kararlılıkla sürdürülüyor

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede kentteki denetimlerin sonuç verdiğini ancak halen istedikleri noktada olmadıklarını belirterek mücadeleye kararlılıkla devam ettiklerini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adıyaman'da Kovid-19'la mücadele kararlılıkla sürdürülüyor

Salgının ilk gününden itibaren Sağlık Bakanlığının koordinasyonunda ve Adıyaman Valiliği'nin öncülüğünde ciddi çalışmaların hayata geçirildiği kentte, vakaların artmaya başlamasıyla denetimler ve tedbirler en üst seviyeye çıkarıldı.

Vali Çuhadar, AA muhabirine, Türkiye'nin salgınla mücadelede çok önemli başarılar elde ettiğini söyledi. Kentte de mücadelenin etkin bir şekilde yapıldığını aktaran Çuhadar, "Filyasyon çalışmalarında 113 ekipte 244 sağlık elemanı görevlendirilmiş bulunmakta. Karantinada olan vatandaşları evlerinde denetlemek için 23 ekip ve 671 kişi görevlendirilmiş durumda. Ayrıca iş yerleri için 119 ekip 348 görevli şu anda sahada Kovid-19 tedbirlerini denetlemekle görevliler." dedi.

Denetimlerin artarak devam ettiğini ifade eden Çuhadar, şöyle konuştu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER