Adana'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da bir apartmanın 3'üncü katında çıkan kavgada M.Ş.'nin tabancayla açtığı ateş sonucu ev sahibi İsmet Yiğit yaşamını yitirdi, Sabahat Ö. ise bacağından yaralandı. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adana'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

M.Ş. iddiaya göre evine geldiği İsmet Yiğit ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Ş. belindeki tabancayı çakartıp, Yiğit ve evde bulunan Sabahat Ö.'ye ateş açtı. Evden kavga ve silah sesi duyduktan sonra bir kişinin de kaçtığını fark eden apartman sakinleri, daireye geldiklerinde Yigit'in kanlar içinde haraketsiz yattığını, Sabahat Ö.'nün ise bacağından yaralı olduğu görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, Yiğit'in öldüğünü belirlerken, yaralı Sabahat Ö. ise ambulans ile hastaneye sevk edildi. Polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından İsmet Yiğit'in cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Cinayet şüphelisi M.Ş.'yi yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER