Adana'da korkunç kazada hayatını kaybeden ikisi çocuk 4 kişiye acı veda... Sürücünün ifadesi ortaya çıktı

Adana'da uçuruma düşen minibüste ikisi çocuk 4 kişi hayatını kaybetmişti. Zozan Sakin (18), Bünyamin Çakıl (6), Zeynettin Çakıl (20) ve Serkan Çakıl (13) memleketleri Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yan yana toprağa verildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü Mustafa Akfırat (28) ise tutuklandı. Akfırat ifadesinde, frenin tutmadığını iddia etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adana'da korkunç kazada hayatını kaybeden  ikisi çocuk 4 kişiye acı veda... Sürücünün ifadesi ortaya çıktı

Kaza, dün sabaha karşı ilçeye bağlı Gildirli Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Mardin’den Manisa’nın Salihli ilçesine gitmek üzere yola çıkan tarım işçilerini taşıyan minibüsün sürücüsü Musafa Akfırat, Adana kent merkezine ulaştıktan sonra Kızıldağ Yaylası yolu üzerinden Pozantı'ya çıkmak için navigasyonla ilerlemeye başladı. Sert virajların olduğu yolda minibüsün yakıtı azalınca, mahallede yardım istenen kişi aracılığıyla yakıt takviyesi yapıldı. Vitesinin boşta olduğu belirtilen minibüs, yokuş aşağı inerken sürücüsünün kontrolünden çıkıp uçuruma düşüp yanmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Adana'da korkunç kazada hayatını kaybeden  ikisi çocuk 4 kişiye acı veda... Sürücünün ifadesi ortaya çıktı - Resim : 1

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Kazada, Zozan Sakin (18), Bünyamin Çakıl (6), Zeynettin Çakıl (20) ve Serkan Çakıl (13) hayatını kaybetti. Yaralanan 17 kişi ise hastanede tedaviye alındı. Kazadan yaralı kurtulan işçiler, araç kontrolden çıkmadan önce lastiklerden alev çıktığını öne sürdü.

Adana'da korkunç kazada hayatını kaybeden  ikisi çocuk 4 kişiye acı veda... Sürücünün ifadesi ortaya çıktı - Resim : 2

SÜRÜCÜ, FRENİN TUTMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER