Adana Demirspor-Galatasaray maçı sonrası Muslera vurgusu ve 'yarış' iddiası: 'Bu yoldan dönmesi zor'

Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti. Muslera kritik kurtarışlarla ön plana çıkarken kilidi ise Hakim Ziyech açtı. Hürriyet yazarlarından Engin Kehale ve Güntekin Onay, sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adana Demirspor-Galatasaray maçı sonrası Muslera vurgusu ve 'yarış' iddiası: 'Bu yoldan dönmesi zor'

Adana Demirspor ile Galatasaray, Süper Lig 34. hafta maçında kozlarını paylaştı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan ve Bahattin Şimşek'in düdük çaldığı mücadeleyi Galatasaray 3-0 kazandı.

SERİLER DEVAM ETTİ

Ligde üst üste 15. galibiyetini alan Galatasaray, geçen sezon kırdığı 14 maçlık seriyi geride bırakıp yeniden rekor kırdı. Galatasaray bu maçla birlikte Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 22'ye yükseltti. Son olarak ligin ilk yarısında Hatayspor’a yenilen Cimbom daha sonraki karşılaşmalarda 20 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Cimbom ayrıca son 15 lig karşılaşmasından da 3 puanla ayrıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER