Adalet Bakanı Tunç: Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya

Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına düzenlenen 5. Makale Yarışması’nın kazananları belli oldu. töreninde konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Filistin’deki katliama dikkat çekerek, "İbadethaneler bombalanıyor ve bütün dünyanın gözü önünde bu gerçekleşirken maalesef küresel güçler uçak gemileri göndererek o Avrupa ülkeleri, ABD koşarak o katliamın baş sorumlusu olan soykırım suçunun suçlusu olan o devlet yetkililerini de kucaklayarak kolay gelsin diyebiliyorlar. Ve o katliama ortak olabiliyorlar. Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya. Dünya beşten büyüktür derken Sayın Cumhurbaşkanımız hep bugünlere işaret ediyordu” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Adalet Bakanı Tunç: Maalesef dünya böyle, adaletsiz bir dünya

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İdeal Hukuk Kulübü tarafından “Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz” anısına ilki 2019’da düzenlenen makale yarışması bu yıl beşinci kez hukuk öğrencilerini bir araya getirdi. Bu yıl “Soykırım Suçu” başlığıyla yapılan makale yarışmasında iki farklı kategoride dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla başlayan programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu. Ardından, Şehit Savcı Kiraz'la ilgili videoya yer verildi. Törene, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın babası Hakkı Kiraz ve üniversite öğrencileri katıldı.

 

“ŞEHİT SAVCIMIZA BİR KEZ DAHA ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER