Acılı baba tahliye kararına isyan etti: Madem suçluydu niye bıraktınız

Oğuz Murat Aci’nin ölümüne, neden olan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok’u Mısır’a kaçmaları için arabayla havalimanına götüren ailenin çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu, tahliye edildi. Baba Özer Aci, “Bu kişi delilleri kararttı, yanlış ifade verdi. Tahliye eden hâkime sormak lazım, ‘Madem suçluydu, içeri aldınız, şimdi niye bıraktınız?” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Acılı baba tahliye kararına isyan etti: Madem suçluydu niye bıraktınız

İSTANBUL Kemerburgaz’da 1 Mart 2024’de ehliyetsiz kullandığı lüks otomobille Oğuz Murat Aci’nin (29) ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur olaydan birkaç saat sonra annesi Eylem Tok tarafından Mısır’a kaçırıldı. Anne - oğul daha sonra Amerika’ya geçti.

Soruşturma kapsamında Timur Cihantimur’un babası ünlü estetisyen Bülent Cihantimur’un da şüpheli olarak ifadesi alındı. Cihantimur’a ifade sonrası yurtdışı çıkış yasağı ve karakola imza verme yükümlülüğü getirildi.

Acılı baba tahliye kararına isyan etti: Madem suçluydu niye bıraktınız - Resim : 1Eylem Tok ve oğlunun New York sokaklarında çekilen gülümsedikleri fotoğraflar büyük tepkilere neden olmuştu.Acılı baba tahliye kararına isyan etti: Madem suçluydu niye bıraktınız - Resim : 2Soruşturmanın tek tutuklu şüphelisi Ayşe Ceren Saltoğlu, tahliye edildi. Böylece davada tutuklu kimse kalmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER