ABD’li heyetten F-16 ziyareti

F-16 tedarik ve modernizasyon süreçlerini görüşmek üzere ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet bugün Ankara’ya geliyor. Heyeti Milli Savunma Bakanı Güler kabul edecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
ABD’li heyetten F-16 ziyareti

Milli Savunma Bakanlığı’nda yapılacak toplantıda, terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon süreci gibi askeri ve güvenlik konuları ele alınacak. Heyetle yapılacak görüşmeye işaret eden MSB kaynakları, “Terörle mücadele ve ABD’nin PKK/YPG’ye sağladığı destek başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon süreci, Kongre onayı bekleyen tedarik projeleri gibi hususlarda milli güvenlik hassasiyetlerimizin en üst seviyede dile getirilmesi için fırsat oluşturacağı değerlendirilmektedir” ifadelerini kullandı.

ABD’li heyetten F-16 ziyareti - Resim : 1

Yaşar Güler

YUNAN GEMİSİ AÇIKLAMASI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER